Lajmet e fundit ne shqiperi 2017

Agjensia e Lajmeve DurresLajm

lajmet e fundit ne shqiperi 2017

BLEONA MATAJ kthehet ne Shtepi pas 9 vitesh (14 Qershor 2019) Lajmi i fundit

2017

It has a global traffic rank of 3, in the world. It is a domain having. As no active threats were reported recently by users, syri. Protect your small, medium or enterprise business with the latest security solutions from Symantec. The Associated Press delivers in-depth coverage on today's Big Story including top stories, international, politics, lifestyle, business, entertainment, and more. Updated 1 month 1 week ago. Display Domain Stats Widget for this domain on your website.

Me shume. Raporti eshte pjese e nje projekti te mbeshtetur nga National Endowment for Democracy, i cili konsiston ne monitorimin dhe vleresimin e proceseve te konsultimit publik, perfshire edhe nje vleresim te punes se Komisionerit per te Drejten e Informimit, si organ kujdestar i ketij ligji. Duke bere krahasime me konceptimin e ketij procesi ne vende te ndryshme te Evropes, raporti paraqet shifra per te kuptuar se deri ne cilen shkalle pjesemarrja e publikut ne proceset vendimmarrese eshte e mirepranuar nga qeveria. Ne thelb vihet re se konsultimi publik ne dy vitet e fundit nuk paraqet interes per qeverine, por edhe per vete publikun. Nje numer i madh draftesh nuk konsultohen fare, ndersa per nje pjese tjeter konsultimeve jane vetem fasade. Ne nje numer te vogel rastesh konsultimi ka qene i vlefshem per te dy palet, por numri i organizatave qe zakonisht angazhohen eshte i vogel, ndersa publiku i gjere nuk ka treguar interes.

Telegrafi i'u sjell ne kohe reale, sekond pas sekonde informacione dhe lajme, keshilla dhe analiza nga te gjitha sferat e jetes.
sex and the city prequel

Ejani ne City Park per te kaluar momente te mrekullueshme me sherbimet tona te larmishme dhe ofertat pafund. Zona te ndryshme argetimi per te gjithe grupmoshat. Te gjithe te dashuruarit pas modes ne City park gjejne ate qe kerkojne. Zbuloni risite e reja dhe koleksionet e fundit te brand-eve me cool te momentit. Kaloni momente te mrekullueshme ne ambientet e bareve dhe restoranteve tona me stil dhe specialitete te tyre duke ju ofruar maksimumin e sherbimit.

.?Miresevini ne IIA Albania

Ofertat me te reja

.

.

F16 italiane trembin shqiptaret - Top Channel Albania - News - Lajme

.

5 COMMENTS

 1. Ticiano G. says:

  Vend: Futboll

 2. Silke H. says:

  Meet a pioneering woman who commands police officers and enjoys their respect.

 3. Dale C. says:

  Fundja, burri mi ka fajet.

 4. Antje A. says:

  Intel core i7 3687u vpro tim special top 2017

 5. Othmaro C. says:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *